Fusilli met zeevis

Fusilli met zeevis

Fusilli met zeevis

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 gr imitatiekrab
1 courgette
250 gr driekleurenfusilli
zout
1 blik kreeftenroomsoep (4 dl)
1 bosui in ringen
8 groene olijven in plakjes
2 eetlepels fijngesneden peterselie
versgemalen peper

Bereiden

Laat de krab ontdooien.
Schaaf de courgette met een kaasschaaf in de lengte in dunne plakken en
snijd
de plakken in lange repen.
Kook de fusilli in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing
beetgaar.
Verwarm intussen de kreeftenroomsoep, voeg de krab, courgette en bosui toe
en
laat alles goed doorwarmen, maar niet koken.
Voeg tot slot de helft van de olijfplakjes en de peterselie toe.
Schep de fusilli op de borden en verdeel er de saus over.
Bestrooi met de rest van de olijven, peterselie en versgemalen peper.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus